Albert Fibla

De tornada d'enlloc

20 de març de 2009
1 comentari

Premis, nominacions, votacions i guineuetes

La Junta dels Amics del Teatre Zorrilla de Badalona, la meva ciutat, ha decidit incloure’m en la llista de persones o entitats mereixedores a optar uns premis, les Guineuetes, que s’entregaran el proper 30 de març, Dia Mundial del Teatre. Estic content per aquest reconeixement i vull compartir-ho amb els que llegiu aquest bloc.
Si hi ha alguna cosa de la que no em puc queixar en el temps que porto en l’ofici de cantar i fer cançons és del reconeixement que he rebut en forma de premis. N’he guanyat uns quants, més dels que podia esperar tenint en compte l’escassa presència mediàtica de la meva feina. Alguns han estat per votació popular i d’altres per la decisió d’un jurat. Tots m’han estimulat a seguir fent aquesta feina i, en major o menor mesura, m’han aplanat el camí.
Enguany, per exemple, he rebut el premi Enderrock per votació popular a la millor cançó en la categoria de cançó d’autor, he estat finalista al Disc català de l’any i he estat nominat als Premios de la Música en la categoria de millor àlbum de pop alternatiu. Sempre he dit que m’interessa més ser un artista reconegut que no pas un artista conegut. I així està sent, de moment.

  1. Serà perquè te’ls mereixes!!!
    Sort amb les Guineuetes (m’encanta la paraula en català… :P) i ja ens informaràs de la resolució del premi!!!
    un peto,
    Laura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!