Jaume Sastre. Vaga de fam (08.05-14-16.06.14)

W. E. Henley: "Som l'amo del meu destí. Som el capità de la meva ànima"

26 de setembre de 2014
1 comentari

El capità aranya, Bauzà, sacrifica na Trepitja

https://www.facebook.com/vagadefamjaumesastre?ref=hl
EL CAPITÀ ARANYA, BAUZÀ, SACRIFICA NA TREPITJAFotografia: La besada de Judes

Ahir vam avançar que hi havia histèria al Consolat de Mar i molta crispació dins el PP fins al punt que en el nucli dur de Bauzá constituït per Gómez, Fons i Juaneda, hi havia agres discussions sobre el camí a seguir. Les alternatives sobre les quals aquest grupet es barallava ahir eren quatre:

1.- Eleccions anticipades.
2.- Cessar la consellera Trepitja igual que Rajoy va fer amb Ruiz-Gallardón a causa de la llei de l’avortament.
3.- Forçar la dimissió de la consellera.
4.- Continuar igual i aguantar el temporal al preu que fos fins a les properes eleccions de maig de 2015.

Bé, com tots sabeu, a hores d’ara ja s’ha produít el desenllaç: José Ramón Bauzá, una vegada més ha posat en evidència la seva condiciò de provincià , ha optat, com era d’esperar, per imitar els seus superiors de Madrid i, per tant, ha cessat d’una manera fulminant la consellera Joana M. Camps.

Rajoy i Bauzà, Bauzà i Rajoy, doncs, s’han comportat com el CAPITÀ ARANYA, aquell capità covard i traïdor que embarcava els soldats i els enviava a la guerra, mentre ell quedava còmodament instal.lat a terra. Qui va ordenar a Ruiz-Gallardón fer la proposta de la nova llei sobre l’avortament va ser Rajoy i Rajoy és qui va ordenar al consell de ministres que presideix aprovar-ne la proposta. Ara bé, quan la cosa es va embrutar i les enquestes revelaven que aquesta llei li costaria al PP perdre un milió de vots; aleshores el capità aranya Rajoy va desautoritzar i decapitar el ministre que havia seguit d’una manera fidel les seves instruccions.

Amb Bauzà i na Trepitja, ha passat tres unces del mateix. El màxim responsable del caos que a hores d’ara regna dins les escoles i els instituts de Balears és José Ramón Bauzà i si una cosa ha distingit Joana Maria Camps ha estat la docilitat i com ha seguit al peu de la lletra les instruccions que li donava el capità aranya, Bauzà.

Si Rajoy i Bauzà tinguessin el que ha de tenir qualsevol president de govern,haurien assumit la seva responsabilitat però a l’hora de la veritat, com a vulgars capitans aranya que són, han optat per, d’una manera covarda i mediocre, carregar el mort als seus subordinats. El capità aranya no inspira confiança ni a la tropa ni tampoc als suboficials que té a les ordres. I si algú pensa el contrari, idò que miri com han acabat Ruiz- Gallardón, Rafel Bosch o Joana M. Camps.

Foto: EL CAPITÀ ARANYA, BAUZÀ, SACRIFICA NA TREPITJA</p>
<p>Fotografia: La besada de Judes</p>
<p>Ahir vam avançar que hi havia histèria al Consolat de Mar i molta crispació dins el PP fins al punt que en el nucli dur de Bauzá constituït per Gómez, Fons i Juaneda, hi havia agres discussions sobre el camí a seguir. Les alternatives sobre les quals aquest grupet es barallava ahir eren quatre:</p>
<p>1.- Eleccions anticipades.<br />
2.- Cessar la consellera Trepitja igual que Rajoy va fer amb Ruiz-Gallardón a causa de la llei de l'avortament.<br />
3.- Forçar la dimissió de la consellera.<br />
4.- Continuar igual i aguantar el temporal al preu que fos fins a les properes eleccions de maig de 2015.</p>
<p>Bé, com tots sabeu, a hores d'ara ja s'ha produít el desenllaç: José Ramón Bauzá, una vegada més ha posat en evidència la seva condiciò de provincià , ha optat, com era d'esperar, per imitar els seus superiors de Madrid i, per tant, ha cessat d'una manera fulminant la consellera Joana M. Camps.</p>
<p>Rajoy i Bauzà, Bauzà i Rajoy, doncs, s'han comportat com el CAPITÀ ARANYA, aquell capità covard i traïdor que embarcava els soldats i els enviava a la guerra, mentre ell quedava còmodament instal.lat a terra. Qui va ordenar a Ruiz-Gallardón fer la proposta de la nova llei sobre l'avortament va ser Rajoy i Rajoy és qui va ordenar al consell de ministres que presideix aprovar-ne la proposta. Ara bé, quan la cosa es va embrutar i les enquestes revelaven que aquesta llei li costaria al PP perdre un milió de vots; aleshores el capità aranya Rajoy va desautoritzar i decapitar el ministre que havia seguit d'una manera fidel les seves instruccions.</p>
<p>Amb Bauzà i na Trepitja, ha passat tres unces del mateix. El màxim responsable del caos que a hores d'ara regna dins les escoles i els instituts de Balears és José Ramón Bauzà i si una cosa ha distingit Joana Maria Camps ha estat la docilitat i com ha seguit al peu de la lletra les instruccions que li donava el capità aranya, Bauzà.</p>
<p>Si Rajoy i Bauzà tinguessin el que ha de tenir qualsevol president de govern,haurien assumit la seva responsabilitat  però a l'hora de la veritat, com a vulgars capitans aranya que són, han optat per, d'una manera covarda i mediocre, carregar el mort als seus subordinats. El capità aranya no inspira confiança ni a la tropa ni tampoc als suboficials que té a les ordres. I si algú pensa el contrari, idò que miri com han acabat Ruiz- Gallardón, Rafel Bosch o Joana M. Camps.
A continuació reproduesc el que vaig penjar ahir matí a facebook:
https://www.facebook.com/vagadefamjaumesastre?ref=hl
HISTÈRIA i MÀXIMA TENSIÓ AL CONSOLAT DE MAR

De bona font, m’ha arribat que al Consolat de Mar discuteixen sobre si convocar eleccions anticipades, cessar na Trepitja, fer-la dimitir (com ha fet Rajoy amb Ruiz-Gallardón) o aguantar el temporal i el descrèdit general com sigui fins al mes de maig. Hi ha molts de nirvis, de crits i de renou. El Grup Parlamentari del PP, gairebé per unanimitat, era partidari ahir de deixar morir el TIL a mans dels tribunals i desmobilitzar la comunitat docent, però el garriger de Menut i estudiant de dret, Antonio Gómez, manu militari, va imposar la seva tesi. Ara, però, el dubte ja s’ha traslladat al nucli dur del Govern (Bauzá, Gómez, Fons i Juaneda). Avui matí, les discussions entre ells han pujat de to i se sentien fora dels despatxos.

  1. Aquest còctel de renegats i invasors s’ha ficat dins un clot merder d’on no en poden sortir de cap manera. Com més grapades peguen per sortir-ne, més s’hi enquellen. El llot ja els arriba a la boca, a les orelles, al nas. S’hi ofeguen ells mateixos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!