Castell de somnis de Francesc Aguilar

//*// En l'era de la plaga dels set mil milions d'humans //*//

13 de novembre de 2012
0 comentaris

Eleccions 25N, els partits dels bancs o Catalunya

Des de la transició els bancs han comprat els partits que governen Espanya i Catalunya i tinc clar que n’hi ha tres d’aquests partits que són corruptes fins al moll de l’os, el PP, el PSOE i CIU. Una altra cosa són els altres partits, que és més difícil saber com estan d’implicats. Però segur que un sistema electoral de llistes obertes, que aquests aparells de partits corruptes mai no permetran, faria una gran ajuda a la regeneració democràtica…

Qui oli remena, els dits se n’unta. Aquesta gentola al servei de la Banca ha estat sorda al congrés de diputats a Madrid davant el clamor des de fa anys pel tema dels desnonaments, a les ILPs o proposicions de llei presentades per solucionar la situació. Perquè són empleats presents o futurs dels bancs o empreses satèl·lits!

Les empreses paralel·les com Abertis , gestora de les autopistes de pagament, col·loquen Francesc Homs, Miquel Roca i Junyent, Salvador, Salvador Alemany i d’altres. Les empreses energètiques com Endesa o Gas natural tenen al consell d’administració l’Aznar i Felipe González, que també cobren com a jubilats de presidents, etc, etc.

Es l’hora de desnonar els opressors no votant els partits dels banquers, PP, PSC o CIU. Si guanya CIU, el 25 de novembre, fum, fum, fum.  Si Allò que volem és l’alliberamet d’aquests esclavistes del segle XXI, ens cal una independència de veritat. El nostre futur està en una Catalunya independent d’Espanya i dels seus amos els bancs. Jo votaré o SI o CUP.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!