Descobreixen que major igualtat de gènere significa més sexe per a tots

ESTUDI CONCLOU QUE ELS PAÏSOS EN QUÈ LES DONES TENEN MÉS OPORTUNITATS DE TREBALL I GUANYEN MÉS DINERS LES PERSONES TENEN MÉS SEXE, JA QUE AQUEST NO ÉS USAT TANT COM UNA MONEDAD DE CANVI.

Una raó més per donar suport al desenvolupament de les dones i la igualtat d’oportunitats per a cada gènere és que, si s’aconsegueix això, llavors podràs tenir més sexe amb l’afegit que el sexe estarà menys embolicat d’un joc de poder en el qual has de fer mèrits enormes o intercanviar alguna cosa per obtenir-lo.

En l’estudi Sexual Economics: A Research-Based Theory of Sexual Interactions, or Why the Man Buys Dinner, realitzat per científics de la Universitat Estatal de Florida, es va descobrir que les persones que viuen en països amb major igualtat de gènere té més sexe. En 37 països van ser aquells en què les dones tenien més oportunitats de treball i majors ingressos en els quals es té més sexe causal, més parelles sexuals per persona, una edat més jove de mitjana per perdre la virginitat i major aprovació del sexe premarital.

La raó, segons l’autor de l’estudi, Roy Baumeister, té a veure amb l’economia de les dones. “Si les dones no tenen moltes oportunitats per fer diners per si soles, han de valorar el sexe el més alt possible. Quan les dones no tenen altres oportunitats, el sexe és una de les seves ofertes principals”, cosa que, segons Baumeister, fa que algunes dones restringeixin el sexe com a moneda de canvi, el que fa que en alguns països “els home facin un compromís vitalici de mantenir-les per obtenir sexe”.

Encara que això és una simplificació reduccionista d’un tema una mica més complex, alguna cosa té una mica de raó: per a una dona a Suècia oa Alemanya, per exemple, tenir sexe amb algú que amb prou feines coneix i no sap -o no li importa- què li donarà en un futur és més comú que a El Salvador oa l’Iran, ja que s’arrisquen menys a l’escarni de la societat i de la seva família. Però també hi ha un altre factor a considerar: en alguns països amb relativa igualtat de gènere -almenys econòmicament- ha un bombardeig mediàtic que fa que la sexualitat es vegi compromesa, forçada per la pressió social alienant, la qual cosa fa que tampoc s’exerceixi lliurement.

També és possible que, com sol succeir en sondejos on les persones donen a conèixer el seu comportament sexual, hi hagi un biaix. Els països on hi ha una menor igualtat de gèneres tenen també moltes vegades prohibicions o sancions socials per a les persones que tenen sexe premarital i no està ben vist explicar la vida sexual de manera pública. Així que potser en aquests països el sexe succeeix de manera secreta. De qualsevol manera la igualtat d’oportunitats per als gèneres, respectant les particularitats de cada sexe, és una cosa altament desitjable. És sa com és sana una sexualitat sense tantes inhibicions i mercantilisme.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *