Com afegir un vídeo, embedat, al vostre apunt

En aquest vídeo us expliquem com podeu afegir un vídeo al vostre apunt. Els vídeos de les principals plataformes, com ara YouTube o Vimeo, només cal que poseu l’adreça de la pàgina on són per a que el sistema d’edició els adapte.

També podeu pujar un vídeo de forma directa, igual que pugeu una fotografia. Teniu en compte, però, que el pes màxim autoritzat d’aquest vídeo és una restricció que ho farà molt difícil. Us recomanem si voleu usar un vídeo vostre que el pengeu a YouTube o Vimeo i l’agafeu des d’allí.

Els vídeos d’altres plataformes també els podeu usar però no d’una forma tan directa. Proveu primer a fer el mateix, posar l’adreça, i si no funciona busqueu l’adreça no de la pàgina sinó del vídeo, una adreça que normalment acabarà en .mp4. Copieu aquesta adreça i en la majoria dels casos serà suficient.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *