10 de febrer de 2007
Sense categoria
1 comentari

(70-84) El Barça es menja la Penya en el tercer quart

La Penya no ha passat de les semifinals a la Copa de Màlaga. Com ha conclòs Paco Vázquez, aquest és un pas més respecte les anteriors participacions. El Barça, especialment el del tercer quart, ha sabut explotar les debilitats verd-i-negres i ha vençut clarament, tot i que menys del que indica el marcador. Després d’una primera meitat igualada, els blaugranes han trencat el partit al tercer quart. Tot i la reacció a l’últim quart, era tard.

En el tercer quart els homes d’Ivanovic han pulveritzat la defensa i atacs plantejats per Aíto. El parcial és prou explícit: 11 a 28. En l’últim quart la Penya ha reaccionat, trobant l’encert perdut i sobretot amb una defensa 1-3-1. El Barça s’ha bloquejat i la Penya s’ha arribat a posar a sis punts. Però Trias s’ha plantat a la zona i ha aconseguit salvar els seus desmuntant el sistema, això sí, amb nombroses reclamacions de tres segons a les grades verd-i-negres. Finalment, un triple de Lakovic a un minut i mig del final sentenciava i acabava amb el somni verd-i-negre. Un de nou en comença dimecres que ve, a 1/4 de 7 a Moscou i contra l’actual campió d’Europa. L’equip deixa la Copa enrera i ja està pensant en el Top 16.

1. Primer de tot, enhorabona per l’any que esteu realitzant. Tant a finals de la temporada anterior com en aquesta.
    Com dieu, ha estat un pas més. La Copa és una aventura i només se l’endú un. La Penya torna a casa però amb una gran imatge i consolidat com a un dels grans de l’ACB actualment. Perquè aquest equip pot aspirar a tot.
    Sort pel que resta de temporada.
    Força penya!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!