El cor de la part alta de la ciutat de Tarragona, entre la plaça del Fòrum i la del Rei, a mig carrer Santa Anna hi ha el restaurant L’Antiquari, que també funciona com a bar de copes fora de l’horari dels àpats.
L’establiment està situat a la planta baixa d’un casalot imponent amb una pila de segles d’història. Amb la pedra original a la vista, la decoració és moderna amb una barreja de mobiliari propi d’un antiquari (fent honor al nom del local). El conjunt és un ambient acollidor que convida a la degustació pausada i la plàcida conversa de sobretaula.
Ens hi hem aplegat per dinar una colla de companys de feina que ens conjurem esporàdicament per esbargir els maldecaps a base de truita de bacallà, espàrrecs i amanides variades que han sigut el preludi d’un parell de costelles de bou ben fetes a la brasa. Vins del Montsant i cava del Penedès han acompanyat les viandes i els postres lleugers a base de gelats servits per un personal atent i diligent. I tot a bon preu, com no pot ser d’altra manera en temps de tempesta com els que estem vivint.
Toni