Amic Toni : jo també ho he fet a 250 º (forn d’ aire), adaptant el temps. Ho he fet només amb llevat de París (llevadura, rent). Com a mínim surten molt millor que els pita que venen, corretjosos i carregats de greixos. Una recomanació: fes servir pasta de pa ja preparada d’ un forn, millor de farina blanca). A Girona això es fa (es ven com a “pasta de pizza”) i encara hi ha la tradició de les “coques de pa” o “d’ oli”, practicmaent idèntiques als pita, si bé la forma és ovalada.
I a qui, segurament amb pseudònim critica una nota rapìda amb dislèxia: “qui nosap què fer, el gat pentina”.
Si estàs al facebook (facebook jaume fabrega colom) hi publicaré la foto de la típica “pita gironina”. Aqui no es pot, no admet una resolució alta.
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!
Doncs ho provaré, a veure com queda.
La temperatura o la trempera,…jaumet de pagés, tú si que vas calent !!!
Ah !!, molt bó el mail que has eliminat i que posava en evidéncia la teva desídia en contestar als teus llepaculs,…
Hauríes de dedicar-te a la política: seríes el millor !!!