BONA VIDA

Jaume Fàbrega

7 d'abril de 2010
1 comentari

COMENTARIS

-Sobre el bacallà
-Cuina valenciana
Sisplau, us agrairé que els comentaris, encara que sigun de tmes o articles endarrerit, esl feu sempre en l´ultim article, ja que aquest blog , tal com està configurat, per Mesvilawb,té un difícil accés al material ja escrit.

-Bacallà: cal recordar que, quan no són receptes (i encara!) faig periodisme i literatura, no ciències exactes (amb tot, les dades emprades són rigoroses i contrastades). Em ratifico en el fet que el bacallà és “catòlic”. Igual que hi ha ous ferrats “protestants”!.

-Cuina valenciana. pot ser tan difeferent de la catalana, com la cuina de l´Empordà és diferent de la del Priorat, per exemple.
Justament, si aneu a alguns restaurants qualificats de les comarques centrals valencianes (a partir de la Safor), hi trobareu receptes aplegades per mi, i us regalaran un fulletó, amb rutes gastro literàrio històriques (els Borja, Ausiàs March….). La connexió catalano-valenciana és evident. I també la poderosa originalitat de la cuina  – i la pastisseria- valencianes!

  1. Que el bacallà és “católic” ho entenc, però aixó dels ous ferrats “protestants” ho desconec. Ho pots comentar?, és que soc un fanátic dels ous ferrats amb “puntilla”,  (ho sento, no se quina és l’expressió catalana per la “puntilla”, ni si existeix)

    Toni Delgado

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!