Mandat 1-O: Edificar la República Catalana Independent

2.044.038 VOTANTS, EL 90% A FAVOR DEL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA ( 1r octubre 2017 ). Objectius: Completar la DUI, assegurar la Llengua, institucionalitzar la República i el territori.

14 d'octubre de 2020
0 comentaris

‘Trencar fibres de subjecció, 2006’ – Salvador Molins, CLR*BIC/CDR


Fotografia:   La Pancarta ‘The Next  State’  de  Catalunya Acció  a la primera manifestació a Brussel·les.

ARTICLE DEL 2006
(FA 14 ANYS, EN EL PRE PROCÉS PER A LA RECUPERACIÓ DE LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA)

Ara  mateix cercava un article meu referit a l’alliberament que s’esdevé de l’acció, però de moment he trobat el que ara adjunto, és de fa anys però plenament vigent, concretament és del 24 de juny del 2006, l’he trobat casualment a l’hemeroteca del blog que adminsitro amb nom d’Empordà Acció, de Vilaweb i a l’apartat ‘General’. Eu-lo ací:

Trencar fibres de subjecció

No hi han passos intermitjos des de l’autonomisme cap a la Independència. Per fer una truita s’han de trencar els ous! Així ho diu sempre en Gomis, membre destacat de Catalunya Acció.

Berga, 24 de juny del 2006

Algú ha d’aglutinar des de fora de la partitocràcia catalano-espanyola la voluntat de reconstrucció nacional. Algú ha de coordinar l’acció per l’assoliment d’aquesta estructuració de Catalunya com a Estat fora de l’administració autonòmica.

Ens cal fer passos concrets de trencament des d’ara mateix; ens cal traspassar contínuament la seva ratlla vermella. Hem d’esdevenir contínuament infidels i molestosos a la seva pretesa correcció política. Hem de trencar! Trencar lligams contínuament. Trencar fibres de subjecció i d’encaix la una darrera l’atra, a centenars i a milers de fibres de subjecció!

Catalunya Acció està apunt per fer d’Estat Major d’aquest procés de trencament gradual i imprescindible. Catalunya Acció té la determinació de fer-ho, té les mans lliures políticament i econòmica per fer-ho, i el seu projecte de país no es contradiu en res amb aquesta tasca, tot al contrari s’ha de basar en aquesta tasca: «El nord de la nostra política és i ha d’ésser «Trencar amb Espanya!».

Algú ha de coordinar des de fora dels partits encaixistes -a la pràctica tots els que avui seuen a les poltrones del Parlament Colonial i de fireta Català-, algú ha de coordinar als que de veritat volen reconstruir nacionalment Catalunya.

Cal una entitat única i potent que coordini tots els patriotes i que en faci d’estat major; l’equivalent a un partit polític català que actuï des de fora del joc partidista establert per la Constitució Trampa Espanyola. -Constitució trampa perquè està pensada i redactada per subjugar Catalunya i perquè està pensada i redactada de tal manera que legalment no hi hagi possibilitat de sortir del «atado i bién atado»-. Constitució trampa perquè a més de ser tramposa en el sentit exposat va ser redactada des de l’ombra a punta de pistola i encara avui conté amenaces militars en el seu redactat; no és una constitució a favor del Poble Català sinó en contra del Poble Català i els seus drets nacionals inalienables.

Barrejant administració i reconstrucció nacional, aquesta darrera sempre queda aparcada. Sempre caus en les urpes de l’Estat Espanyol, en les urpes de l’Espanya enemiga i carcellera de Catalunya.

Cal treure la direcció de la reconstrucció nacional fora de la dinàmica dels partits, de la dinàmica de les necessitats immediates de les administracions autonòmiques i municipals que sempre acaben callant i posposant la necessària reconstrucció nacional davant les necessitats de finançament del dia a dia que intel·ligentment i de forma maquiavèl·lica manté controlades amb mà de ferro l’administració estatal espanyola.

Catalunya Acció* vol trencar aquesta dinàmica de supeditació a que ens té sotmesos el sistema actual.

Qui veritablement sigui patriota i vulgui Catalunya lliure i plena no pot fer ni el sord ni el desentès a aquesta persistent crida d’alliberament que emana dels catalans i catalanes, d’entitats i col·lectius d’arreu dels diferents territoris dels Països Catalans, des de Salses a Guardamar i des de Fraga a Maó.

Salvador Molins i Escudé

(President del BIC, Berga)
(President de Som 10 Milions amb seu a Barcelona)
(Conseller de Catalunya Acció)

PS1: * Avui, enguany, Santiago Espot, President de Catalunya Acció torna estar a la palestra després d’alguns anys de semi allunyament de la política activa, i surt quasi diàriament al Twiter fent campanya per una possible incorporació a les properes eleccions amb la marca ‘Força Catalunya’.


Catalunya Acció a la Fira de l’1 de Maig a Berga,  2006


Catalunya Acció a la Manifestació de les Infraestructures, 2006

PS2:  Santiago Espot ve a dir: ‘No arreglarem Espanya, la posarem en una urna d’un museu.’

Avui mateix,  Santiago Espot al Twiter:

“El que vostès volen és que els catalans paguem i callem” “El que no farem és arreglar una entitat política com l’estat espanyol que, com deia Serra i Moret, és una colla de retardats que el món es guarda com a experiència única”

https://twitter.com/santiagoespot/status/1316114973416923147 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!