Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Publicat el 27 d'abril de 2017

Compromís per una Badalona més accessible

És una actuació en aparença modesta. Un ascensor en un passatge entre la Salut i Llefià. Tanmateix, es tracta d’una obra llargament esperada i reclamada, que ara just hem acabat de licitar. Les obres començaran al juny, tenen un pressupost aproximat de 400.000 euros i duraran 6 mesos. Passat aquest temps, el districte 4 millorarà l’accessibilitat. L’actuació al passatge Albert Llanas és una de les que aquest govern s’ha compromès a fer en el que queda de mandat als barris amb més pendents de la ciutat i on es concentren les barreres arquitectòniques més complicades.

L’Ajuntament invertirà 2 milions d’euros en el mandat actual per millorar l’accessibilitat a la ciutat, especialment en els districtes situats per sobre de l’autopista, on hi ha més carrers amb escales i pendents pronunciades. Les primeres inversions previstes en el marc del programa “Badalona, ciutat accessible” es faran als districte 2 i 4 després que tècnics de l’Àmbit de Badalona Habitable hagin realitzat una diagnosi dels punts negres sobre accessibilitat a la ciutat. A partir d’aquesta diagnosi s’ha elaborat un llistat amb les actuacions necessàries per millorar l’accessibilitat mitjançant la implantació d’elements mecànics.

Aquí podeu veure com quedarà l’actuació a Albert Llanas i aquí podeu llegir la nota de premsa. I a continuació veure en vídeo un petit comentari meu per al web de l’Ajuntament de Badalona. Finalment, en aquest enllaç podeu veure més detalls sobre el pla global d’accessibilitat.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble? | s'ha etiquetat en , per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent