Càtering Babalusa
No devia ser dolent, el frit de matances que li he preparat amb devers vint minuts…
Veig el plat buit.
En donar la recepta, si qualcú la demana, posaré un primer plànol (després d’haver-hi pegat una bona remenada amb cullera de fusta. Aquí hi faltava la remenada, només veuen les patates de la darrera pellada que hi he afegit, sempre a tota màquina). No perdeu de vista les olives pansides: són precioses. I enguany l’olivera de dins el corral encara no s’ha cansada de fer-ne. Són mel. Són tan bones, que crec que n’hauré de dipositar un pot dins la caixa de seguretat que tenc a Colonya, perquè encara n’hi hagi quan m’arribin els convidats i les convidades…
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!
que aquestes olives les vull tastar!
Ben guardadetes a Colonya i ja anirem a obrir la caixa … que no es perdin que algú se les podria menjar abans d’arribar !