L'HIDROAVIÓ APAGAFOCS

Redòs per a la serenitat municipal

22 de febrer de 2008
Sense categoria
2 comentaris

P R O P A G A N D A

LA REINA DE LES DELICATESSEN DE LA CUINA MALLORQUINA

G R E I X O N E R A    D E    P O RC

Precursora del cèlebre Carpaccio de medusa, glòria de la nostra amenaçada identitat, tan denostada com no ho podia ser altrament per una parisenca del calibre repel·lenc de Georges Sand, quina una, que va venir a donar lliçons de civilització a un poble mil·lenari que n’hi podia donar amb una cullereta, com li ho va fregar pels morros gairebé tot d’una l’Institut Pasteur del seu país (i això és de les coses que honora la France!) en corroborar la intuïció dels mallorquins. En Josep Maria Quadrado quan tenia 21 anys ja li havia llegit la cartilla, i bé que havia fet, encara que se’n penedís més endavant.
     Ara bé, qui la va posar a siti fou en Jaume Vidal Alcover a les notes a peu de pàgina d’Un hivern a Mallorca, de l’Editorial Moll. Hauria de pensar a repostar els sis exemplars que a casa meva sempre hi ha en stock, per poder escampar el decòrum de la nostra avior. Això, heu de comprar, més aviat que depressa.
          Un ensenyaré de fer, pas per pas i foto per foto, la nostra cèlebre greixonera: la perfecció, l’èxtasi del cap-i-pota que ens va venir de Catalunya amb la Conquesta protagonitzada per un capità que el dia de la Candelera va complir 800 anys.
          Ja ho sabeu, idò:

P R Ò X I M A M E N T    A    LES    V O S T R E S    P A N T A L  L E S

Allò que fou l’origen del mític Carpaccio de medusa que el Càtering Babalusa ha convertit en el més gran èxit global de la cuina i de les finances (les quals sempre del món han anat plegades) de les ILLES BALEARS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!