L'HIDROAVIÓ APAGAFOCS

Redòs per a la serenitat municipal

13 de març de 2008
Sense categoria
0 comentaris

MIRA ROSERET

Càtering Babalusa

PA DE XINÈS

Pasta:

Farina, oli, llet, aigua, llevadura premsada

Farciment:

Carn capolada, trempada (o amanida) a l’estil de Mallorca (o de Catalunya). O de cadascú. Si hi volen posar nou moscada, que n’hi posin, etc.

Això sí: cebes tendres (2 o 3 manats, juliana). I els alls i les altres coses, igual.

Nabs (imprescindible)

La gràcia que té el pa de xinès és que manegen la pasta com la de les ensaïmades. Vull dir que la tallen, i tot això.

Ara aprofitaré per dir que sé fer ensaïmades, i també caldereta de llagosta (la recepta de Fornells és la de la meva família). Però no ho puc ensenyar. És un secret.

Em podeu fer les preguntes que voldreu, però no sé si les podré contestar.

De moment, ja està bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!