Què li passa a en Jeroni?

La Maria, en un fragmentat primer pla. Rera la reixa, en Jeroni se la mira amb ulls tristos, des de l’interior de la casa de la Vila. Que amaguen els ulls del gegant? Està enamorat? És correspost? 

Escena capturada el 8 de maig de 2009, uns minuts després d’acabar el pregó d’inici de festes de Maig. Els gegants de Badalona són l’Anastasi i la Maria, que celebren els 150 anys. La segona parella està formada per en Jeroni i la Badamar. Més informació, aquí.

Un pensament a “Què li passa a en Jeroni?

  1. M’imagino que està trist per l’estat lamentable de despreocupació i d’ignorància de les administracions públiques, començant per  l’ajuntament, que tenen sotmès la monestir de Sant JERONI de la Murtra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.