BONA VIDA

Jaume Fàbrega

5 d'agost de 2010
1 comentari

COMENTARIS: PAELLER, DE PUTA MARE!

GRÀCES BLESA, FISCAL,  SARAGÚELL,TONI I TUTTI QUANTI EM SEGUI. SOU NECESSARIS…
M’ HA QUEDAT CLAR EL QUE ÉS , TRADICIONALMENT,UN “PAELLER”
Toni a Mallorca podue fer de puta mare elsla pasta alla puttanesc,a amb les tàperes de les vostres murades i de Maó
Lloc on es fa cervesa: en francès, “brasserie”, mot que ve de “brasser”, remanar amb els braços. No s’ ha de confondre amb els etabliment, a Catalunya, anomenats “braseria” (carn a la brasa, torrada).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!