A cops de llapis

Un espai on mostrar algunes de les coses que faig, penso...

Qui sóc

Jacint Pau

cintopau2@gmail.com

 

Dissenyador gràfic de formació i llarga trajectòria professional i amb obra publicada a diversos anuaris tant nacionals com internacionals. 

Al mateix temps, apassionat de la plàstica, he fet exposicions de dibuix, pintura i cal·ligrafia artística. I com a cul inquiet que soc i interessat en tot el ventall de l’expressió creativa, també escric. Escric per passar-m’ho bé (perquè m’avorreixo) i ja sé que podria fer tasques de més profit, però aquesta és una de les maneres que tinc d’escapolir-me’n.

LLIBRES PUBLICATS

Tipus carisgràfics. Les cent i una cares de la tipografia. Editat per Edicions del Col·legi Professional de Disseny Gràfic de Catalunya, 2015

Poemas del jodido amor, Autoedició, 2016

Imaginari. 12 contes comptats, Autoedició, 2007

– Un conte finalista del “2n concurs nacional de microrelats” organitzat per l’Ajuntament de Montcada i Reixac i Montcada Ràdio.  Publicat com a finalista a Microvisionaris. Editat per Montcada Comunicació, Ajuntament de Montcada i Reixac, 2006

Des del llit. Poemes de l’amor líquid, Autoedició, 2003

ACTUALMENT ESTIC TREBALLANT EN:

Glossari I. A. I. Inventari de mots corrents els uns, manipulats els altres i, encara més, alguns d’inventats. Un inventari –eclèctic, anàrquic i pervers– de vocables, cadascun d’ells amb la seva definició igual d’eclèctica, anàrquica i perversa, que no té cap altra pretensió que provocar en alguns casos un somriure, en d’altres potser la reflexió i en tots ells la distensió de l’ànim. Exactament, el mateix que s’ha produït en mi mentre els barrinava (els vocables).

Des del llit. Poemes de l’amor líquid, 2a part. Recull de poesia eròtica. Poemes breus, però intensos, en els que l’èmfasi  no recau en el moment sinó en la impressió que ens ha deixat quan l’hem viscut.

Desde Marte. 101 monólogos desquiciados

Tipus pervertits. Nous tipus, nous fonemes

Paisatges humans. Fotografia