Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Nafarroa Oinez (1)

Som a Navarra, convidats a participar de la trobada d’escoles, en favor de la llengua, l’educació, i els drets universals: la llibertat i la democràcia. Enguany, el Nafarroa Oinez es fa a Alsatsu, potser que no siga casualitat, i de primer hi ha un congrés de mitjans de llengües minoritàries. Diumenge es farà el protocol oficial de presentació: venim del país valencià i anirem explicant què passa. Ara som en un poble petit, molt petit, que sembla un llogaret, acollits extraordinàriament bé.

Hem sopat embotits secs, taronges navelines i unes coques que han acompanyat la conversa i el riure. En unes hores us expliquem l’experiència i la festa d’aquest país per una escola entusiasta. Escola valenciana és una de les convidades especials. I l’escola gavina. Hem travessat l’Aragó amb la força de la pluja, i ara som enmig d’un parc natural únic. Quin regal, xa!



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de curs18_19, General, mestres d'escola, RepúblicaValenciana per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent