Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 29 d'abril de 2018

Espanya alça la veda contra els mestres

Res de nou, en aquest estat feixista que va destapant totes les essències franquistes tan ben conservades tots aquests anys de falsa democràcia. Els mitjans s’esplaien i acarnissen com si cobraren per cada barbaritat que escriuen (n’hi ha llepons que viuen d’això), els polítics de l’arc espanyolista concursen a veure qui la dirà més grossa, i els cadells se salten totes les ratlles, són agressius i violents i necessiten demostrar que són de cervell zero… Tot plegat, amb la impunitat d’una justícia que en gaudeix com més plou més, si n’hi ha borumballa. Fa anys que la justícia espanyola sentencia contra la llibertat i contra la democràcia. és capaç fins i tot de perdonar criminals, si són de rostre espanyolista, en canvi de cercar proves falses o acceptar testimonis fantasiosos contra catalans o contra qualsevol decisió que dibuixe un panorama de mínima llibertat.

Aquest és el model d’Espanya. El mateix model que en acabar la guerra 1936-1939 va perseguir tothom, i excepcionalment els mestres. Els mestres els feien i encara els fan por. L’escola els fa por. El coneixement els fa por. És la gran diferència entre un pais en favor del coneixement i un altre en contra, com ara Espanya.

Ara n’hi ha una campanya contra uns quants mestres. Els mitjans espanyolistes posen la diana, els polítics posen la diana, la policia i la gc faran la feina bruta. Els jutges portaran l’escola a judici. Sense proves, sense raons, amb excuses i interpretacions.

Espanya ja ha perdut. L’1 d’octubre va ser la data clau de la derrota. Ara van allargant l’agonia, amb repressió, amb acusacions, amb violència, amb amenaces, i amb el 155: saber-nos governats per jutges, per Millo o mediocres similars, és ser a mans d’homes de nivell zero. Inútils que es pensen que són “deus” només perquè han aplicat unes mesures repressores del segle XIX, només per això es creuen homenots per sobre del bé. Però són inútils. Una prova més que han perdut, que no tenen sinó la policia per ensenyar al món de quina cosa són capaços: corruptes, lladres i inútils.

Homes que ja han perdut el control, si són pocavergonyes que ara vindran a pels mestres.

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, mestres d'escola, República catalana, sense senyal per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent