Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Publicat el 4 de juny de 2006

Açò durà rastre

Tinc quimera que sí. El sopar-festa d’anit, continuació de l’afterawers de la Intercomarcal Cabotista de l’abril passat, va ser tot un èxit en l’execució precisa de la improvisació més riallera. Una caterva de cançons per a un públic (els que ho sabíem i els afegits) entregat i admirat. Els artistes impagables, i els ‘aplaudidors’ en el seu lloc d’animar-los.
Aquest matí, el senyor amo de la ca les Senyoretes (amb el permís d’Assumpció, ama autèntica i fefaent de la cosa), encara estava que no se’n podia avindre del nivell artístic del cantant de malnom d’estri per escriure. M’ho comentava abans de l’hora de dinar, que ens hem alçat tard. Jo, per fi, vaig fer nit en la ‘meua’ habitació. Finalment l’he estrenada!!
Amb Paco Muñoz no he parlat, però crec que ell i Pepa també se’n van anar cap a casa ben contents i pagats.
I tot això, el dia que el Nàstic va pujar a primera divisió. Queda, doncs, inaugurada la penya del Nàstic de la Vall d’Albaida (i crec que també de la Safor).

Més detalls: Pentecosta a Otos Adrià de Banyeres
Més coses: Crònica d’un sopar (esperat) des de feia alguns dies… Àngel de Benicolet



  1. però coses de la tècnica quasi em quede sense "notes, fotos, textos, etc. etc." Però, hui, he fet la meua crònica i sí, ja augure molt de futur… a aquests tipus de trobades…

    bona vesprada

    Des d’un poblet xicotet
    Àngel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent