BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

21 de gener de 2022
0 comentaris

Catalunya: CxR = govern polític i nacional. Generalitat i Parlament = Gestories a la Colònia..

Catalunya, govern CxR a l’exili de Waterloo. I gestories Generalitat i Parlament a la Colònia.

Abans d’ahir, l’editorial de Vicent Partal i

l’anàlisi d’Ot Bou, ambdós de Vilaweb, semblaven aportacions contradictòries, però ben mirat jo diria que són complementàries.

Partal escrivia que no seria bo que el CxR es convertís com fan molts partits polítics en una SA, que passés dels ciutadans que van votar l’Assemblea de Representants de la República Catalana, de moment a l’exili.
És ben raonat pels perills que això comporta en cas de que passés.
El CxR i la seva Assemblea de Representants haurien d’idear uns mecanismes de prevenció i rectificació per si cal evitar aquestes desviacions de la democràcia i del bon govern.

——

També abans d:ahir, tal com deia al començament d’aquest post, Ot Bou, en un excel·lent anàlisi des de Vilaweb va escriure una o dues coses molt importants que cal tenir en consideració:

Catalunya no té poder, li n’han buidat el contingut, i de fet no l’exerceix, per poder exercir-lo ha de sobreposar-se, dir “prou” i trencar políticament i nacionalment amb Espanya.

Tenim un Govern i un Parlament, els membres i els capdavanters dels quals són esclaus d’Espanya, ara mateix supeditats i xantatjats sota pena de presó, inhabilitació i multes milionàries, a l’ordre dels capricis d’Espanya i dels seus governants, ciutadans i totes les seves institucions.
Així, Generalitat i Parlament de Catalunya, avui no són un govern de veritat, sinó simples gestories sotmeses a les ordres i a les limitacions dels poders, lleis i institucions espanyoles, en un mena de fatídic de dia de la marmota que ens dilueix dins d’Espanya fins a la nostra desaparició.
Només l’anar fent i desfent molt rebaixat de la seva autentica possibilitat és viable. Llibertat veritable, autodeterminació, 1r d’octubre, DUI, república efectiva, forces d’ocupació, lleis catalanes, …  són paraules, temes i fets totalment prohibits.
Qualsevol pretensió de governar i exercir el poder i promoure la llibertat de Catalunya és impossible, els amos de la Colònia ho fan impossible.
Qualsevol pretensió per part dels partits i polítics catalans supeditats  al sistema espanyol, que cobren del sistema espanyol, sota la lectura restrictiva de la seva constitució tancada amb forrellat és totalment ilusori.
La mateixa taula anomenada del diàleg no porta enlloc, és un engany perfectament calculat.
Ot Bou, crec que, diu que sense l’exercici eficaç del poder no tenim possibilitas de tirar endavant la nostra plenitud i llibertat, ni tant sols el nostre país dependent.
Ens cal exercir poder efectiu i insolent enfront l’enemic que et vol destruir i que t’ofega.

Tenim les gestoriesp erò ens cal el govern polític de Catalunya.

El CxR ha d’ésser el  dipositari del nostre poder nacional i politic, i ha de trobar maneres d’exercir-lo sense pors i fer-ho amb seguretat i fins i tot insolència, res de demanar permís, res de tenir por d’aixafar espais i funcions de la Generalitat i el Parlament gestories espanyoles.
Poder polític, poder nacional, poder jurídic. Poder econòmic i Representació i poder internacional. Economia i Assegurances, poder policíac i militar.Ni que de moment siguin petits i incipients els hem d’exercir, alimentar-los i fer-los créixer.
La primera tasca i objectiu, del govern del CxR i les seves institucions, és implementar la Independència i la incipient República Catalana Independent. Governar Catalunya en aquesta direcció.
Hi ha quatre vies, com a mínim, per fer-ho:
Cal coordinar-les i començar.
Via 1:     DUI
Via 2:     Via Bàltica
Via 3:     OAC
Via 4,:    Pre República
Via 5:     Unitat estratègica rupturista i unilateral.
PS0: Vies falses: Taula, terceres vies,
PS1:  Encara que en format petit com l’estat del Vaticà, o potser com Malta amb 400.000 censats, però tots aquests poders els hem de tenir i exercir.
PS1: El cens actual de la República Catalana és de 102.074 ciutadans lliures i empoderats, lleials al que van votar el 1r d’octubre de 2017. Algun dia el nombre de censats al CxR atraparà al nombre de socis de l’Òmnium, també atraparà el nombre de socis del Barça, i també als ciutadans de Malta. Estat del Vaticà, Andorra, Montecarlo i altres estats europeus a hores d’ara ja els hem superat en nombre de censats.
Visquem la Llengua i la Independència.
Complim el Mandat del 1r d’octubre: Edificar la incipient República Catalana Independent.Comprometem-nos en completar la DUI.
Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR BlC.
.
PS2: Catalunya, govern polític i nacional, CxR.
Gestories (Generalitat i Parlament, sucursals espanyoles) a la Colònia.
PS4: Article anàlisi d’Ot Bou, sobre el poder.
PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!