Els millors blocs de política de l’any

Món àrab islam islàmic Pròxim Orient musulmans golf Pèrsic Premis bloc catalunya
Interpretant el món àrab i l’islam ha estat seleccionat finalista dels Premis Bloc Catalunya 2012 en la categoria de política, economia i societat. Els blocs de la final han estat escollits per votació popular. Pel que fa als guanyadors, seran triats per un jurat format per tretze persones, que farà públic el veredicte en una gala de lliurament de premis que se celebrarà a Reus el proper 5 d’octubre.

Els premis estan organitzats per l?associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement), nascuda l?any 2008 amb la vocació de generar interactivitat i innovació en el context de la cultura i la llengua catalanes a través de la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació com a eix vertebrador.

Com us comentava, el procés de selecció dels finalistes ha estat a través d’una votació popular. Per això, vull agrair el suport dels lectors a aquest projecte. Gràcies per acostar-vos-hi i treure el cap per aquesta finestra al Pròxim Orient.  [+]

Agraeixo, especialment, l’interès mostrat pel grup de lectors més fidels, als quals atribueixo bona part de l’èxit d’aquest bloc, i el fet que sigui un referent pels motors de cerca d’Internet. Encara no me’n sé avenir que Interpretant el món àrab i l’islam sigui tan amunt en la llista de webs relacionades amb el “món àrab”.

Món àrab islam islàmic Pròxim Orient musulmans golf Pèrsic

Finalment, com que aquesta entrada està dedicada íntegrament a parlar del bloc, i coincideix en el temps amb el primer any i mig des del seu naixement, aprofito l’ocasió per a oferir-vos la llista dels articles més llegits en aquests divuit mesos:

Autor: Jordi Llaonart

//
      

+ Afegir-hi un comentari

_________________________________________________

Articles relacionats:

Val la pena que parlem del món àrab en català? Qui tracta el món àrab amb objectivitat?
Com analitzen els mitjans el món àrab? Convidat a fer una conferència per Amnistia Internacional
Aquesta entrada ha esta publicada en Periodisme-Opinió. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*