Per entendre l’Iraq

Comprar

Anàlisi del període d’ocupació i transició iraquià il·lustrat amb nombroses referències a la història, cultura i religió de l’Iraq. Dedicant especial atenció a l’actitud dels iraquians davant l’arabisme i l’islam, l’origen i evolució de la violència i el terrorisme, el cas del Kurdistan i el paper que juguen les minories ètniques i religioses en el nou Iraq.

Què n’han dit

“Hi ha molts llibres sobre el conflicte de l’Iraq, però acaba d’aparèixer el primer escrit en català i pensat i viscut amb els ulls d’un català”.
AVUI

“Un símptoma de normalitat d’aquest país seria que aquesta obra s’esgotàs”.
DIARI DE BALEARS

“Jordi Llaonart pretén explicar la realitat social de la regió sense prejudicis ni complexos”.
EL PUNT

“Herramienta útil para poner en contexto el aluvión de noticias sobre Irak, Llaonart desgrana los obstáculos y sobresaltos sufridos por el joven e inestable régimen instaurado tras Saddam Hussein, desde la caída del dictador, y presenta a todos los actores que intervienen en el drama iraquí actual”.
EFE

“Un complement més que necessari a l’abundant informació periodística que sobre l’Iraq ens arriba dia rera dia i que està escrita per algú que mostra un alt grau de coneixement i capacitat analítica. La perspectiva aporta objectivitat i la formació acadèmica de l’autor ens enlluerna a l’hora d’entendre un dels conflictes més importants de la història recent”.
FNAC


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.