Ànims, sort, encerts i enhorabona!

Ha costat, però ja ho tenim ací. En no res es posen en marxa les emissions regulars de la nova televisió pública valenciana, una cosa que fa il·lusió després dels tants abusos patits per l’anterior que li provocaren (amb l’alegria d’alguns) la defunció no accidental.

Ara toca donar-li ànims i fer-li confiança. Ja vindran moments de fer-li retrets perquè cadascú és un món i a tohom li agrada veure les coses a la seua manera. Però de moment la cosa pinta bé. És la impressió que tinc, potser perquè per allà dins hi ha gent amb qui hem compartit trinxeres metafòriques, o les hem tingudes a prop, fa anys i més recentment.

Fa goig també que la veu que obrirà les emissions serà de casa. Adelaida Ferre condueix el noticiari amb què comença la tele nova, i això és una gràcia. Perquè és de la comarca -de Bocairent, concretament- i perquè va col·laborar uns mesos amb VilaWeb Ontinyent.

Ànims, sort, encerts, i enhorabona a tot el país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *