Sant Ovidi íntim, quotidià, d’anar per casa com Estellés

Actualització: per motius personals, Jana Montllor no podrà acompanyar-nos en la festa. Sí que ho farà Paco Muñoz, amic personal d’Ovidi Montllor i Vicent Andrés Estellés, qui participarà en la tertúlia amb Carmina Estellés.

2018: 25 aniversari de la mort d’Estellés. Com no lligar-ho amb Sant Ovidi? Amb una de les figures artístiques que més va ajudar a popularitzar els versos de la ploma quotidiana del poeta de Burjassot?

Decidit! Enguany el Sant Ovidi de VilaWeb Ontinyent a Ca les Senyoretes d’Otos el dediquem a Vicent Andrés Estellés, a la seua relació amb Ovidi Montllor. Ho farem fugint d’actes doctes sobre el poeta, que ja n’hi ha molts i de gran volada. Hem pensat una cosa més d’anar per casa, més ‘quotidiana’, diríem que més estellesiana.

Per això hem convidat a conversar sobre el poeta i sobre l’artista Carmina Andrés i Jana Montllor. La filla de l’escriptor i la de l’alcoià ens acompanyaran en una tertúlia oberta per conéixer-los tots dos d’una manera planera, familiar, d’anar per casa, amb la participació de tots vosaltres.

També Estellés coprotagonitzarà la nit, quan l’altre protagonista de la vetlada, Pau Alabajos, ens presentarà el seu nou treball discogràfic ‘Ciutat a cau d’orella’, un homenatge musical al poeta.

Programa per al 5 de maig:

19.30 Tertúlia amb l’excusa d’Estellés i l’Ovidi
21.30 Sopar
21.30 Actuació de Pau Alabajos

D’ací poc ampliarem la informació amb el menú del sopar i el preu. Però de moment ja podeu anar fent les reserves al 962358032.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *