Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Francisco Camps reobri la batalla de València

El president de la Generalitat valenciana -Opus corrupte-, ha reobert la batalla de València. Una batalla que mai no s’ha acabat de tancar completament. A Francisco ja li va bé, el rèdit i el crèdit, d’auixar els fantasmes xenòfobs per atiar l’olla de l’odi i la ràbia. 
Francisco Camps és el primer president valencià que s’ha declarat obertament mentider, un fals sostre, en les seues afirmacions. Un homenic que no va tenir remordiments per emmerdar la dona i la seua botiqueria per tapar culpa i pecats. Un insegur de diarrhoea d’una baixesa moral com no havia demostrat cap polític en els trenta-cins anys de transició espanyola cap a la dictadura informativa i feixistota del PP. I ves que n’hi ha hagut de cafres i burrots.

La jugada del tancament de TV3 t’ha eixit pel serengue (quina broma, Paco), perquè la xarxa t’ha tocat els morros, la web, la prepotència de pixacurta retoril, i els collons de dubtosa reputació. Ja veurem on t’amagaràs quan no sigues ningú, quan el PP t’he pegue patà al cul i, ells mateix, et deixen en el voral del camí a l’infern.

–A Madrit li haurà agradat molt el teatret que has muntat, Paco. N’estaran molt pagats de fer-te candidat demà mateix, després que mitja Europa ha vist els modos que gasten els Mubarak valencians del PP: investit primer ppero a seguir les passes hitlerianes contra les televisions públiques: les dues orelles i el rabo, geperudeta!

Has de ser burraes d’intel·ligent, Paco, per això t’estimen tant, els teus, els d’ací i els d’espana. Em sembla que aquesta vegada tu mateix t’has fet el vestidot. Solament que et cal de prendre’t les mides del taütet (políticament i metafòrica, home). No t’adormes, Paco, no et gires! No tanques els ulls, perquè els teus ja s’hi juguen al punyet la teua cadireta, i més coses.

Però no te faces il·lusions: encara et malden a passar a muntó de calvaris abans no completes la passió. El teu presidentot encara s’estarà burxant el fem de tanta intel·ligència de la qual fatxendeges: però és podrà ser més tarròs!  

  
-Sense senyal!! 1. És un bon moment per emfatitzar aquesta problemàtica, i no unes altres. Si jo creguera que l’electorat pot absoldre’m d’allò que els tribunals no sé si m’absoldran (per què, vàtua el món dolent, que 41 000 euros de fiança no s’imposen així com així si no hi ha indicis seriosos), ja faria per guanyar vots.
  I a la ciutat de València, els vots dels que mireu TV3, Camps, i Rita ja els tenien perduts. Així que, què més té? Tots hem escoltat a Rus dir allò de “quan Rajoy tenia quatre pesetes, Paco Camps posa la que faltava”. Enigmàtica frase per a dir que quan a Rajoy li movien la cadira (Esperanzita, és clar), Camps apostà per ell. Ara, li’n deuen una (la que ell va posar, més els interessos, que el terreny que han guanyat és important quant a intencions de vot).
  Els que mireu TV3 sou perduts per a la valenciania que reclama Rita. Però, els que no volen que mireu eixos canals (canals catalans, a fi de comptes) celebren la decisió… No és, doncs una mala jugada política. Clar que, ja fa un temps que les paraules política i ètica sols tenen en comú unes poques lletres i l’accent esdrúixol.
  No és una mala jugada política, excepte que Camps estiga entonant el seu “cant del cigne” polític, abans de conéixer el dolor…

 2. Sembla una cullerada principatina mal posada i no on cal.
   
  Mentre els espanyols per una banda i els principatins per l’altra banda no hi posen cullerada i es claven contra la llengua i contra els valencians al País Valencià, el món no rodarà com deu mana.

  El catalanistes principatins són els que més estabilitat ha donat als governs espanyols, acceptar ser a l’Estat espanyol i admetre la televisió castellana a canvi de no acceptar la catalana a arreu de l’Estat com per a després queixar-se que els espanyols no entenen els catalans i al contrari sí.

  I els catalanistes principatins sempre s’han clavat per imposar la seva hegemonia amb els poca ropa valencians, i això a les urnes al País Valencià es paga.
   

 3. Que quan començà tot cridaren d’urgència l’Esteban Gonzàlez (polseretes), que és el seu enemic declarat dins del partit per a que ajudàs, doncs n’és l’únic que té una lleugera idea sobre això d’internet. L’hi (hi= madrid) han posat el botxí al costat per a que l’assassine. No cantem victòria, però, encara. Ho assenyalava Manolo Jardí: en Gonsales-Ponç, polseretes, farà bo Paco.
  PS: Gonsales és qui ordena la motorització del sistema per a cerca els IP dels Anonymus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de sense senyal per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent