Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 9 de gener de 2013

El pp i els 40 lladres assalten la sanitat

Això dels 40 lladres no és a banda, però aquell conte, per tantes semblances i paral·lels, es queda curt; el pp són una cova de lladres que es van instal·lar entre més llocs a València, que ací tenen casa, pessebre, apartament, hotel de vacances, i van fent i robant, que és arruïnant-nos venent-se els saldos, liquidant-nos el país cada dia, i cada dia és pitjor allò que ens passa. Naturalment, com els lladregots no veuen negoci immobiliari, perquè la mamella ha estat expremuda que no dóna més llet, ara assalten la sanitat i l’educació, dos dels grans negociots de futur. Ja ho tenen muntat i repartit, no han d’invertir-hi res, res de res, solament el descontent dels passarells, la resta de valencians que no són com ells, que en som milions, però que molts, moltíssims, encara els voten perquè puguen continuar furgant en la ferida.
La sanitat és un negociot?, segons el pp, sí, per això pretenen privatitzar-la, collar-la, desmuntar-la i vendre-la a amigots, en canvi de promeses i una gestió caòtica, com han demostrat en els últims vint anys que ens governen.
– Camps afirmava que érem l’exemple d’Europa, qin vestidot d’home!
– Rita, que tot el món ens admirava la bellesa, la serpota.
-Zaplana va ser més sincer: ací venim a forrar-mos!

 Ara volen convèncer-nos que això que han pensat és pel bé dels valencians, que és per curar-nos, redimir-nos i no sé quantes estupides juntes, però el resultat serà caure més fons en la merda i el tarquim: el lladrocini ordit els últims anys ens ha ofegat, ara pretenen vendre’s la resta: els serveis bàsics, que és eliminar els valencians del mapa.
Amb la sanitat passarà com amb la fórmula1, la copa amèrica, els horrors de Calatrava, l’aeroportd e Castelló fracàs rere fracàs, que no quedarà res, res de res, ni les tiretes… Solament metges, infermers, auxiliars, bidells que saben fer la seua faena, sort d’aquest esperit de professionals, perquè en molt poc temps tindrem una sanitat sense eines ni recursos, una sanitat que farà filosofia, que curarà virtualment, amb la intenció, per culpa d’aquests furtamantes del pp que van convertint un dels serveis més bàsics en un erm: ja n’hi ha que han de portar de casa l’esparadrap i les tiroses, l’aigua per beure, perquè el tsunami polític del pp contra la sanitat deixarà despullada l’atenció mínima dels valencians, en un nivell tercer món del segle XVII.
Anit, escoltar el dissortat de conseller valencià explicant-se sense saber com aplicaran el desnonament (ell en deia qualitat, incentius, compromís dels metges…) feia por. Per ganes de fugir o de matar-lo, per torpesa. En poc temps caldrà cura-nos en casa, demanar que el primer que passe ens adobe un braç o ens talle l’apèndix: “el negoci redó de la sanitat i l’educació, amb permís de lleis, jutges i polítics, i votants…, quins refillets, ara els fabristes, adés els campistes, els zaplanistes. La metàfora sembla d’un conte de terror, però arribarà un límit, i aleshores tornarem a la forca i la corbella per fer rodar caps i cabets.
Perquè no podrem ser més inútils, els valencians, si ens deixem robar la salut sense defensar-nos amb ungles i ganivets.  1. Vist el que han fet amb el sistema finacer valencià on qui feia i desfeia era el partit del govern, desaparició (sense combatre) de Bancaixa, Caixa Mediterrània i Banc de València, podem imaginar el que pot passar amb la sanitat. I no us en refieu dels metges, infermers i bidells perquè un cap com cal pot desfer-ho tot en un tres i no res. La majoria dels empleats de base de les caixes, si més no d’una que vaig conèixer més de prop, treballaven molt i bé. Potser per això ara els volen fer fora?
    Faran el mateix amb el sanitaris? Els acomiadaran fent-los pagar les conseqüències d’una  mala gestió de la qual no en són responsables?

    Sempre ens quedarà la solució de no emmalaltir! En algun poble l’alcalde ho ha probit fins que no els tornen el metge!

  2. Els impostos no són dels governs, els impostos i la fiscalitat són del Poble que els paga perquè els hi siguin retornats en forma de serveis.

    Quan uns polítics que n’ha de ser bons administradors retallen els serveis de forma abusiva i quan a la vegada fan els ulls grossos davant d’un robatori consentit de 17.000 milions d’euros d’espoliació colonial estant robant per covardia, per no saber dir prou al lladre espanyol.

    S. Molins, CA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de males arts per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent