Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Camp de Túria: no hi ha bitllets.

Lluís Miquel serà avui a l’Eliana dins la setmana d’actes en favor de la música i els grans mites del país. Raimon ha sigut el personatge triat pel Centre d’Estudis Locals (CEL) per organitzar diversos actes de pes, conferències, exposicions i el gran concert de demà, que ha exigit de penjar el cartell ‘No hi ha bitllets’. Lluís Miquel és un corredor de fons de la música, un rinoceront dels seixanta, divertit, socarró, que va saber combinar la serietat amb la patxanga, en un país que tenien de cul, contrari, perquè ni el PSOE ni el PP no han volgut mai de tenir res de seriós i valencià. Aquest home històric i carregat d’històries farà un repàs de la cançó, densa, sòlida i dràmatica història de la música en valencià dels últims cinquanta anys. Veu dels 4Z, de la Patxinguer, d’atiar en favor d’altres grups més joves, d’aonseguir un estudi de gravació per preparar materials: «els mitjans ja han maltractat suficientment els músics d’aquest país. No han fet res de res, per nosaltres.»
En aquest tall-entrevista, explica en mitja hora una vida sencera amb noms propis, des de la dictadura a la nova dictadura del present, sempre contra la música i els músics en valencià.

Demà, Raimon oferirà el contingut del nou disc, a l’auditori de l’Eliana, que ha hagut de dir, cinc dies abans, que és impossible de trobar entrades. Un concert de format reduït, per un músic que és un símbol, sens dubte, després de tants anys. L’Institut d’Estudis del Camp de Túria va oferir-li de fer un concert amb les bandes de Llíria, li va oferir les partitures adaptades, preparades, però ell no s’hi va veure amb cor, d’un experiment d’aital envergadura. El concert de demà, és un altre acte de primera línia en favor dels grans músics, que va començar l’Institut, que avui organitza el CEL de l’Eliana, i dinamitza de continu el casal Jaume I, pels músics joves i de qualitat. 

[La conversa de Lluís Miquel, dins un bloc preparat per estudiants, fa un repàs de noms i de dates del drama musical valencià dels seixanta ençà, paga molt la pena per conèixer una realitat passada i present.]  1. ja la veuré després. En Lluís miquel és un senyor de Madrid que s’assentà a Valènia i ha fet per la nostra música en català més que molts habitants naturals del país. Lluís Miquel Campos: un valencià universal.

  2. From children to be able to elders, most people, including Nike, well-known because of its trainers. Basketball Nike Free Nike is promoting more than three decades, until some other manufacturer. Perhaps the biggest issue, why is it so well received are still people who mix up wish to surpass Nike Discount MBT. Regardless of the sort of shoe, or perhaps the company culture, demonstrated that Nike is the better on the globe. The first couple of Nike Oxygen Utmost, who is recognized around the world, have also been efficiently right now renowned Nike. As opposed to some other string, for instance Nike released the initial of the season in 1987, Nike features usually released brand new versions and revisions a similar selection air max shoes. Considering that the initial set of two Nike Oxygen Utmost, Nike Air Maximum benefit of using large device of the air cushioning inside the back heel which can be noticeable from your part of the midsole in many types. Various kinds of Atmosphere Utmost include Oxygen Max2 that absolutely no openings inside the product and also replenishing tv stress that is seen in many tiny sectors on the single of the boot, Overall Atmosphere that’s simply one more expression for entire Air Maximum shock absorption, atmosphere collection, a system of person coffee pods supposedly listening for several parts of the particular ft .. Nike Atmosphere inside the 1990s Buy dunk shoes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de camp de túria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent