Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

De quan comences i no saps acabar

La cosa en principi era un concert. Després se’n va afegir un altre que hem baratat. En acabant vam pensar que podríem envoltar-ho amb alguna activitat per a fer-ho més atractiu, fer com una setmana cultural… i ara ja hem decidit de parar la maquineta de pensar perquè hem arribat a programar tot l’últim trimestre i embolicar bona cosa de personal.

WEGENER_trz-02menutDilluns farem públic tots els detalls. De moment, apunteu-vos que divendres que ve, el 27 de setembre, Xavi Sarrià parlarà sobre la fornada de grups i cantants en català i l’escola valenciana. A les set de la vesprada a Ca la Mera. Això encén la metxa de la traca que seguirà el 3 d’octubre amb el concert de presentació del disc Wegener dels Arthur Caravan Hugo Mas. I després, més.

La cosa acabarà el 12 de desembre, amb un concert d’Andreu Valor acompanyat de bona cosa de músics i sorpreses. Estigueu a l’aguait.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent