Olocau acull l’Aplec 2019 del Camp de Túria

Dissabte torna l’Aplec. Olocau acollirà l’aplec 2019, que aplegarà parades, tallers, conferències, música, parlaments, àpats de germanor i compromisos per la comarca, pels pobles i pel país. La pluja de setembre va ajornar la festa comarcal amb més criteri dels últims anys, un compromís ferm per la cultura, la identitat, el camp, el finançament i contra el robatori que espanya perpetrà contra els valencians, i contra el Camp de Túria en particular.

A partir de les 10.00h de dissabte i fins passada la mitjanit, trobareu tot d’activitats per a xiquets, joves i grans, entre excursions, itineraris, visites, recorreguts i una intendència especial. Ateneus, instituts, joves, entre més empreses i institucions col·laboren en aquesta trobada anual que vol convertir-se en un referent comarcal.