Premi Ciutat de Sagunt 2020.

Aquesta vesprada s’han entregat els premis literaris Ciutat de Sagunt. El XXIII premi de Poesia Jaume Bru, que se li ha atorgat al poeta Àngel Fabregat, el premi de Teatre Pepe Alba, al dramaturg Manuel Molins i el de Narrativa Ciutat de Sagunt a la meua modesta persona.

L’acte ha tingut lloc a l’auditori Mario Monreal de Sagunt i ha comptat amb la participació, a més a més enllà de les autoritats municipals, de la companyia de teatre Camí de Nora, que han anat fent una sèrie de perfomances relacionades amb les diferents obres premiades. L’acte, tot i les mesures de seguretat, ha comptat amb una bona assistència de públic. Un públic fidel, que malgrat les dificultats és qui dóna suport a una cita literària que ja és de les més importants del País Valencià.

Us deixe algunes imatges d’un acte en el què m’ha fet molta il·lusió participar. No és fàcil, guanyar un premi literari important. Ara, d’ací a uns mesos, amb careta o sense, arribaran a les llibreries les obres premiades: “Cossos afeblits”, premi de poesia, “Crims”, premi de teatre i “El carrer era de terra”, premi de Narrativa. De la mà d’editorial Onada. Ja en parlarem. De moment, avui estic de celebració. En família.

      

Afegeix un comentari