Coca de recapte

El bloc de Ramon Farré Roure

16 de març de 2015
0 comentaris

BOE/DOGC. Adéu Estat.

diaris
“Tablón Dictal Único”, és el nou invent de l’administració de l’Estat per seguir passant-se pel clatell les competències de la Generalitat.

Tradueixo: els actes administratius de la Generalitat de Catalunya publicats en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) no tindran eficàcia jurídica, a partir de primer de juny de 2015.

Un efecte més de la llei de racionalització del sector públic, que vol dir de recentralització del sector públic i no pas d’aprimament d’una administració estatal que no ha entès que l’Estat no és (no hauria de ser, de fet) el que existia abans de la Constitució.

Tot s’ha de publicar al BOE, que serà l’única font de validesa: el Tablón Dictal Único. La unitat d’Espanya, sagrada, en format diari oficial. Recentralització desbocada. I dies que fa que n’està, de desbocada.

Es tracta que el DOGC sigui un TBO, fins i tot per a la Generalitat. I que allò que importi hagi de ser publicat al BOE.

La Generalitat ja no és Estat, per tant. No té dret a tenir un Diari Oficial amb plena i absoluta validesa. Només l’administració de l’estat és Estat.

La conclusió és evident. Si els catalans volen tenir un Estat se l’han de procurar. Junts, millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!