Tourbolet Show

Aquest dies m’he trobat el meu barri ple de cartells ben atractius d’una interessant proposta que des de fa dos anys recorre el país de dalt a baix. És el Tourbolet Show, un festival itinerant creat i organitzat pels propis musics amb la voluntat d’eixamplar la nostra curtesa de mires i reivindicar gèneres avui tan vius com el hardcore, el nu-metal, el grunge, l’stoner, el hip hop o senzillament el rock’n’roll en la nostra llengua.

Els culpables de tot això són els propis grups que li donen vida. I això és el més interessant: la capacitat d’organització, difusió i promoció que han assolit és envejable. Com també ho és la seua qualitat i diversitat. És tracta de formacions valencianes com El Corredor Polonès, Bakanal, Gàtaca, Inòpia, Rapsodes, 121 db, Home Fòssil, Neuròtics i els fitxatges del nord Aürt i Rosa Luxemburg.

Doncs bé, el Tourbolet Show arrencarà la seua tercera edició el dissabte 16 de febrer en un concert que, presentat per Toni de l’Hostal, acollirà a gran part dels grups participants. Després recorrerà una quinzena de poblacions fins que el bolet acabarà d’esclatar definitivament el 22 de maig a la sala Loco Mateo de València.

Una nova ocasió per a conèixer, empapar-nos i desfogar-nos amb aquestes propostes que sorgeixen cada cop amb més força arreu de la nostra geografia.

+Web oficial del Tourbolet Show 2008 on trobareu tots els enllaços als grups participants, agenda de concerts i més informació d’aquest festival itinerant.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *