CAL PREPARAR LES CELEBRACIONS
Fer dos anys de «Plagueta de bord» és una de les alegries difícils en un temps com aquests quan arreu veig analfabetisme, guerra,
i tota casta de misèries humanals (un mateix també es troba en una fase forta de crítica personal, de posar-se a si mateix en crisi perquè la casa en obres no s’esbuqui).
Emperò sempre m’he aferrat als aniversaris (sempre he fet festa quan faig anys) com una forma senzilla i planera de re-coneixement propi (de re-saber íntim) que la fita temporal revela (o, menys triomfalment, m’ajuda a revelar).
Un «Carpe diem» tan efímer com gravat en la pedra.
Un replà on aprendre’m i dessebre’m alhora.
Un mirador on veure’m i amagar-me simultàniament.
Un trampolí per rellançar-me, per refer-me.
Una forma de desmorir.
etc.
Sense memorial de greutges, sense balanços de matinada, sense retrets ni felicitacions.
Potser només aquests dos anys m’han donat la certesa lleugera d’una bella disciplina personal, d’una forja contra la fira de les vanitats, d’una vacuna contra la imbecilitat, d’un catalitzador de tactes i de contactes, d’un taller d’experiències i de recerques, d’un inici de difícils complicitats gustoses, etc.
Per això o per allò que no dic: DEMÀ, FESTA PELS DOS ANYS DE PLAGUETA DE BORD!
GRÀCIES A TOTS!!! (DES DE VILAWEB AL DARRER COMENTARISTA MALANAT)
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!
Que no s’estronqui l’escriguera, que per molts anys puguis seguir donant-nos les teves millors lletres digitals!
Endavant!
hauríem d’inventar una manera per fer dringar les copes plenes!
salut i per molts anys!
El seny de baix a tu sempre t’ha fet perdre el d’alt. Has d’escriure amb el rave enmig de les cames, no enmig del cap.
Sempre que engeguis un ventilador per impulsar merda, t’exposaràs que els més grenyals d’entre tots els que hauràs engrescat encapçalin la llista dels que s’espantaran per fugir-te espaordits, encara que siguis tan important.
Actualitza el xep-a-xep, que ja fa cagar. Justament, són aquestes batalletes que expliquen els avis el que et fa pudir la carrossa com carn de vas.