Generació...

Publicat el 13 d'agost de 2012

robar

Prendre aliments en un supermercat i fer-ho de forma organitzada i selectiva, amb l’eufemisme de expropiar, és un acte revolucionari, l’actitud dels que prenen els aliments de les lleixes, per preservar la seva autoestima, repartir-ho un acte de caritat. (?)

El govern de torn fa de guardià, garant de l’estat, per preservar les institucions,  financeres,  bancs, abandonant als ciutadans a la seva sort, que son els que mantenen l’estructura amb les seves aportacions directes i indirectes, restringint-los els drets bàsics; la sanitat, l’ensenyament, l’habitatge i el treball, feina en condicions per poder adquirir el més important per mantenir-se sa i viu, l’alimentació sense haver d’anar a fer cues i demanar caritat a les institucions de beneficiència els “bancs d’aliments”.

Els grans distribuïdors, els supermercats quan fan les seves previsions d’abastament, en les seves estadístiques ja es deuen començar a entreveure que hi ha una tercera part del seu negoci que no es pot distribuir i es fa malbé a les lleixes i l’han de llençar…  coincidint amb la cinquena part de la població inactiva que no s’ho pot pagar.
Poden fer varies coses, entre elles, donar-ho directament a les ONG’s per què ho distribueixin o ells, els distribuïdors, donar-ho directament als seus clients que han deixat de ser ho per què ja no poden adquirir-ho. 

El què fa el ministre de la porra criminalitzant aquestes accions és posar en evidència el propi sistema i la manca d’ètica dels governants, l’han perdut, quan han rescatat les institucions de poder, els bangsters, endeutant-se i posant-se en mans dels especuladors que els hi compraran a interès mafiós, de lladres. 
No tenen credibilitat, no tenen força moral, quan han incomplert totes les seves promeses i amb l’eufemime de la crisi, reforcen el sistema totalitari.

Robar? Jo no ho faria, no podria fer-ho, m’han educat, determinat i programat. Ja ho he assumit que robar és una falta contra la propietat.

L’estat ens roba i els seus administradors, els governants i els legisladors, legislen lleis i les apliquen encara que siguin injustes.

Canvien els temps, canvien els conceptes i tot és relatiu….

 



  1. Al món el que es mor per problemes de salut

    derivat de la gana o malnutrició no passa res.

    Si és mor per manca d’una atenció mèdica ‘avançada’ és un altra qüestió.

    El que roba per necessitat està mal vist i va a la presó.

    El que roba aludint una causa noble és un Sant

    I el que roba amb l’excusa d’evitar un mal major, gaire bé també.

  2. Ara diuen que tanmateix que Sánchez Gordillo és professor i que durant quatre

    anys va cobrar la paga de professor i d’alcalde alhora ‘sense adonar-s’en’.

    També que a expropiat a uns llauradors al seu poble amb fins ‘socials’.

    I tot depén del punt de vista que escoltes, dels llauradors espropiats o del

    alcalde que ho ha trobat convenient.

    Podria semblar que no és el mateix expropiar artícles de primera necessitat,

    que qualsevol altra propietat, valor o que un joieria 

    però si que hi haja gent que tinga per a joieries i molt més

    mentres altres no tenen ni per articles de primera necessitat.

     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de societat anònima per romanidemata | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent