paraules

El vídeo del que parlava a la darrera entrada, el del quasi porcodio de Berlusconi, va eixir la setmana passada però l’havien gravat fa mesos, en una de les visites que va fer a l’Aquila per fer promeses a la gent que havia perdut la casa i tot en el terratrèmol.
El dia que va eixir el vídeo algú va gravar aquell on explica un acudit cruel i racista (sobre jueus, el mateix dia que al Senat un senador del seu grup va fer una declaració antisemita en el seu discurs -encara no ha passat res, cap reacció del govern o del President del Senat), era el dia que el govern s’havia salvat per un pèl i clar, Berlusconi estava molt content, molt. Va fer una brometa graciosíssima, va dir que l’esquerra el volia enviar a casa però com que ell en té vint, de cases, no sabria a quina anar. Llàstima que no la fes a l’Aquila, aquesta broma, segur que haurien rigut molt.
De totes maneres el Vaticà ja no hi pensa, a condemnar-lo o criticar-lo, ara estan molt ocupats (sempre tan preocupats pel dret a la vida dels embrions) declarant que donar el Nobel de medicina a l’home que ha permès que milions de persones amb problemes de fertilitat puguen tindre fills, és inacceptable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *