Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

nobel

no és broma, si algú vol la samarreta o escoltar l’himne de la campanya…, el que m’estranya és que només el proposen per al Nobel de la pau i no per al  de física, literatura o química, ja posats.



  1. Estic buscant algun adjectiu per descriure aquesta proposta. Pero no el trobe, no tinc paraules. Això sí, he sentit una punxada al cor, serà greu?.

  2. Maria, ahir vaig sentir el discurs del Silvio (i també vaig poder observar la seva bellesa en paraules seves) a la Festa della Libertà. Estic horroritzada!!! Segurament si busquem per les hemeroteques trobarem algun discurs semblant de Mussolini.
    Per cert, aviat serem conciutadanes!!!! Al novembre mi transferiro a Roma!!!! Així que a veure si ens veiem algun dia per fer un caffè i em fas de cicerone.
    Fins aviat!

    Per cert, en les nostres vides paral·leles, he llegit que tu també has passat fa poc per Nova York! Gran ciutat. M’ha agradat molt.

  3. Em vé al cap una anècdota: Nàpols, eleccions generals italianes, la Mussolini “metafòricament” repartint pasta prop de Quartiere Spagnolo. Uns coneguts del Vomero diuen “Només Berlusconi ens treurà d’aquestes vergonyes nacionals” (es referien a l’espectacle de l’Alessandra Mussolini). Bé, sense comentaris. Això si, abans em poso la samarreta del Naranjito.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de coses que passen per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent