7 pensaments a “nobel

  1. Maria, ahir vaig sentir el discurs del Silvio (i també vaig poder observar la seva bellesa en paraules seves) a la Festa della Libertà. Estic horroritzada!!! Segurament si busquem per les hemeroteques trobarem algun discurs semblant de Mussolini.
    Per cert, aviat serem conciutadanes!!!! Al novembre mi transferiro a Roma!!!! Així que a veure si ens veiem algun dia per fer un caffè i em fas de cicerone.
    Fins aviat!

    Per cert, en les nostres vides paral·leles, he llegit que tu també has passat fa poc per Nova York! Gran ciutat. M’ha agradat molt.

  2. Em vé al cap una anècdota: Nàpols, eleccions generals italianes, la Mussolini “metafòricament” repartint pasta prop de Quartiere Spagnolo. Uns coneguts del Vomero diuen “Només Berlusconi ens treurà d’aquestes vergonyes nacionals” (es referien a l’espectacle de l’Alessandra Mussolini). Bé, sense comentaris. Això si, abans em poso la samarreta del Naranjito.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *