Astronomia a la Biblioteca Central de Gandia

Durant aquest mes es realitzaran diverses activitats relacionades amb l’astronomia a la Biblioteca Central de Gandia. L’Agrupació Astronomica de la Safor presenta una exposició, el Club de Lectura ha llegit Mariners que solquen el cel, de Vicent J. Martinez. El dijous 19 d’abril jo mateix contestaré les preguntes dels lectors i finalment el 27 d’abril l’autor mateix vindrà a comentar el seu llibre.

Les activitats de la Biblioteca Central de Gandia al voltant de l’astronomia estan llistades a continuació.

  • Exposició al claustre de la Biblioteca Central

Del 13 d’abril al 4 de maig: Univers i eclipsis, a càrrec de l’Agrupació Astronòmica de la Safor. Els eclipsis de Sol del 2005 i del 2006 observats pel membres de l’Agrupació són explicats detalladament amb fotografies pròpies espectaculars. Cal no perdre-s’ho. A la web es pot veure una exposició similar prèvia de l’any 2005.

  • Club de lectura: comparteix la teua lectura amb altres lectors. Adriana Serlik, poetessa i activista cultural, és la coordinadora del Club de Lectura.

Dijous 19 d’abril: Mariners que solquen el cel, de Vicent J. Martínez, Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General 2005. Llibre comentat per l’astrònom Enric Marco.

Lloc i hora: Saló d’Actes de la Biblioteca Central, a les 18:30 h.

Divendres 27 d’abril: llegirem textos d’astronomia. Vicent J. Martínez i Enric Marco ens llegiran i parlaran sobre l’origen de l’univers i d’astronomia en general.

Lloc i hora: Saló d’Actes de la Biblioteca Central, a les 19:00 h.

 

Quan acabe tot ja us faré un resum de les activitats.

Foto: Recepció de la Biblioteca Central de Gandia. Autora, Adriana Serlik.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *