Pols d'estels

El bloc d'Enric Marco

Parlem d’astronomia a Onda Cero

Els astrònoms de la Unienric_fernandowebversitat de València Enric Marco i Fernando Ballesteros inicien hui dilluns 28 de juliol una col·laboració setmanal en el programa d’Onda Cero ‘Julia en la Onda en verano’ que continuarà durant tot el mes d’agost. L’edició d’estiu d’aquest programa d’àmbit estatal està dirigida per Arturo Téllez i des de hui dilluns comptarà amb un espai sobre astronomia que realitzaran els dos astrònoms de la Universitat de València.

Es tracta d’un espai de divulgació en què a través d’un diàleg entre els dos experts es tractaran temes com ara els impactes sobre la Terra i la possible extinció de la humanitat, la vida en l’Estació Espacial Internacional, els forats negres, o com passar un estiu fresquet a la vora dels mars de Tità .

Enric Marco i Fernando Ballesteros ja realitzen un programa sobre astronomia – ‘Ecos del Cosmos’– en la Ràdio de la Universitat de València (mediauni.uv.es/radio) i ha estat aquesta col·laboració i la difusió del programa a través de la Societat Espanyola d’Astronomia la que ha propiciat que l’equip d’Onda Cero contactara amb ells.

El programa ‘JELO en verano’, que durant l’hivern condueix Julia Otero, s’emet diàriament de 16 a 20 hores i l’espai d’astronomia ocuparà al voltant de 8 minuts i es podrà escoltar sobre les 16:40 hores.

Els astrònoms Enric Marco i Fernando Ballesteros inicien un espai de divulgació en Onda Cero. Web de la Universitat de València, 28 de juliol 2014.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ràdio i televisió per Enric Marco | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent