Gemma Pasqual i Escrivà

@GemmaPasqual

Llobarros a la sal

Obriré una ampolla de vi blanc ben fresquet… i ja podem tenir aquella llarga conversa i arreglar el món… i sobretot el país… profit!

Llobarros a la sal

M’agrada molt cuinar, sobretot m’agrada molt cuinar pels amics i la gent que estimo. Què et sembla si véns aquesta nit a sopar a casa? Faré llobarros a la sal. Són fàcils de preparar, els cobreixo amb sal grossa i al forn! Només mitja hora. Mentre es fan els llobarros sofregiré uns allets, tu pots anar rentant unes fulles d’espinacs. Vols una copa de vi o millor una Moritz? He posat una panses a macerar amb vi de Xerez. Les escorrerem i aprofitarem el vi per fer una reducció. Els allets ja estan! Afegirem els espinacs i les panses.

Fes tu l’amanida mentre jo acabo de preparar el peix, trauré les espines, una mica de flor de sal de Mallorca, un raig d’oli d’oliva verge de l’Empordà i a taula! I per postres? Taronges gratinades amb mistela.

Obriré una ampolla de vi blanc ben fresquet… i ja podem tenir aquella llarga conversa i arreglar el món… i sobretot el país… profit!



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per gemmapasqual | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent