Gemma Pasqual i Escrivà

@GemmaPasqual

Llobarros a la sal

Obriré una ampolla de vi blanc ben fresquet… i ja podem tenir aquella llarga conversa i arreglar el món… i sobretot el país… profit!

Llobarros a la sal

M’agrada molt cuinar, sobretot m’agrada molt cuinar pels amics i la gent que estimo. Què et sembla si véns aquesta nit a sopar a casa? Faré llobarros a la sal. Són fàcils de preparar, els cobreixo amb sal grossa i al forn! Només mitja hora. Mentre es fan els llobarros sofregiré uns allets, tu pots anar rentant unes fulles d’espinacs. Vols una copa de vi o millor una Moritz? He posat una panses a macerar amb vi de Xerez. Les escorrerem i aprofitarem el vi per fer una reducció. Els allets ja estan! Afegirem els espinacs i les panses.

Fes tu l’amanida mentre jo acabo de preparar el peix, trauré les espines, una mica de flor de sal de Mallorca, un raig d’oli d’oliva verge de l’Empordà i a taula! I per postres? Taronges gratinades amb mistela.

Obriré una ampolla de vi blanc ben fresquet… i ja podem tenir aquella llarga conversa i arreglar el món… i sobretot el país… profit!



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per gemmapasqual | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent