Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Sobretot, organització

És temps de festes, i ara la Vall d’Albaida comença a ser un formiguer de personal amunt i avall de la comarca, de poble en poble per gaudir de les festes. Si estàs de vacances, pots disfrutar de la fresca de la nit (si en fa) i de les activitats i de la simpatia de la gent.
Ara bé, he d’admetre que m’ha sorprés el grau d’organització i previsió de les festes d’Otos. Supose que de les persones que estan al cap de l’organització. Fixeu-vos: el dia 4 d’agost, a les 10 de la nit, hi ha un sopar de baix braç, en què els responsables de les festes s’encarreguen de repartir entre l’assistència la beguda i l’acompanyant. No em direu que això no és pensar en els assistents? Tu arribes allà, saludes als coneguts (si en tens), t’asseus en taula i et porten la beguda i l’acompanyant. Ja tens amb qui xarrar.
I si no vas sol? No te’n toca cap? O en eixe cas és el teu acompanyant el que passa a ser ‘repartit’? Però qui et diu que no ets tu l’acompanyant si en sou dos?

És broma tot açò. Ja m’imagine que és un error de redacció, i que el que es repartirà per les taules és el menjar a compartir… però m’ha fet gràcia.
Algun dia ho podríem posar en pràctica això.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent