Ulisses20

Bétera, el camp de túria

El balcó dels corruptes: passen falles

València viu els dies de festa de falles i farteres, entre més una ofrena catòlica que dura tres dies i que la telefeixista Canal 9 passa sencera en directe com si els valencians no tinguérem més delers que la figa i la flor d’aquella plaça, amb tot de versets infames, indecents en els temps que vivim els valencians, per culpa d’uns quants protagonistes principals de la festa mateix: l’alcaldessa o maedéu de molts valencians de València, primera figura a representar la falsa duresa del pp: sense diners, amb la ruïna, s’han fos com una caguerada líquida: ara ja no mamen com abans, encara que s’esforcen a continuar robant-nos, la dignitat i la xavalla del calaix: no queda gaire escola si no és que comptem amb els mestres, no ens queda gaire de sanitat, si no és per milers de metges i infermers que s’hi desviuen, no ens queden gaires serveis d’atenció o de profit, si no és pels herois esforçats que malden per sobreviure i cobrar quan poden…

Quants dels milers que durant tres dies porten flors i rams a aquella plaça són desocupats o s’han quedat en l’autèntica ruïna moral i física?, com és que no porten les flors al balconet dels corruptes, a vore si els animen a morir-se prompte, després que ens han portat a una desferra social que mai no havíem viscut: bancaixa?, banc de valència?, cam?, caixes rurals?, queda res entre els valencians que s’assemble a una empresa financera amb garantia? El balcó dels corruptes va organitzar copes amèrica, i curses de fórmula 1, perquè es pensaven joquèsé! Montecarlo?, era l’obra faraònica del pp, un putiferi polític de primer ordre, corrupte i delictiu, farcit de lladregots i creminals, capaços d’ordir aeroports, mausoleus, o palaus per a no res, per demostrar al món com es podien tirar al fem els estalvis de milions de valencians, deixar-los en el carrer, espentar-los al suïcidi i esperar, esperar encara que els porten flors, molts rams de flors, per ofrenar-los l’agraïment d’un deliri polític d’uns quants il·luminats: no, la intel·ligència no havia passat per València, solament el pp i una gernació de refillets que els reien la gràcia i silenciaven el crim: el nom del porc i el cos del delicte, senyors del pp, fa anys que té nom.

*La iglèsia valenciana representa en aquell plaça un nou balcó corrupte: en canvi d’haver acceptat unes quantes almoïnes pel seu silenci còmplice i conspiratiu.
**Un bisbot antivalencià donant de combregar a Rita i a Camps a cavall d’un ferrari?, una estampeta de lo més cristiana, mossén!
***Però aquests què es confessen, quan fan aquella pedofília fila?  1. A la “Catalunya Central”, tenim un canal anomenat TV[aticà]3… Fins i tot surt un capellà de Radio Maria (la verge, no la planta)!

    El què anomeneu “iglèsia valenciana”, no ho és, de valenciana: pertany al Vaticà. Els cristians (“germans separats”, ens anomenen) no tenim aquests costums.

    El més segur que quan arribi a l’Estat espanyol el corralito (que ja va arribar amb l’entrada a l’euro, però), donarem les culpes a la Merkel i als dolents del Nord… oblidant-nos de com regalavem els diners de tots [els paganos] a uns galtes, fossin o no ensotanats.

    Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent