Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Si un inútil confón la democràcia

«Si un inútil confon el concepte democràcia, feu-lo president. »

L’inútil Sánchez no accepta les denúncies de l’ONU, ni accepta les decisions dels tribunals internacionals, ni els consells d’Amnistia, ni els clams de centenars de milers d’homes i dones demòcrates. En canvi de decidir fiscals i jutges en connivència amb el pp, exculpen criminals feixistes, i alliberen qualsevol torpall que alce el braç feixista com un refillet: de tot plegat, de negar-se a investigar crims terroristes (17A), o de no permetre de respectar els drets humans, l’inútil en diu democràcia plena. De robar-nos als valencians, de regalar als bancs milers de milions, de tenir tot de funcionaris tocant-se el nas, de desnonar vells o de robar la hisenda pública, en diu democràcia plena; de deixar robar a les grans empreses, de manipular els mitjans, de ser la riota, el cul de sac, i un dels estats de violència policial desfermada, ell, l’inútil, en diu la millor democràcia del món: de tenir la justícia d’una dictadura, ves si ha d’ésser ruc, el cap del psoe dirà que és la més perfecta del sistema solar.

Ara mateix, el parlament espanyol i el senat perdonarien franco en canvi de tornar a punir Companys. Encara més, aquests filldeputes que mantenen en presó un parlamentari europeu, en tancarien dos més si tornaren a Catalunya, i de tot plegat, l’inútil, en diria democràcia plena i modèlica. De tenir presoners polítics, colpistes a les casernes, clavegueram secret, i una borbonia lladre i corrupta, en diu insuperable al món.

Espanya no ha sigut mai una democràcia plena, perquè s’ha fet un fart de robar, de delinquir, de corrompre i de malversar. Al s. XXI, sinyor Inútil, la TV3 és prohibida a València, el feixisme és als clubs esportius pagats amb diners públics, és als mitjans amb diners públics, i la política de porcatera prima lo militar, catòlic i miserable, en canvi de malmetre sanitat, atenció o investigació…

Potser que en un territori on se’ns roba finançament, sanitat i educació, els valencians no tenim ni esme per dir-ne prou, però això no autoritza l’inútil Sánchez a continuar mentint, perquè si sap que no li direm res, els valencians, per més mentides que amolle, no deixarà de ser un inútil rematat.

Quan un ha de fer servir el millor model del món… ai, mare, obriu el vi i poseu-vos a beure!



Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent