Sumem-nos al futur, xa

IMG_5575De bon principi n’érem uns milers, però després la quantitat ha augmentat considerablement. Una gernació pel futur, pel canvi, per la llengua, la sanitat, l’escola, el país, el territori. Per la decència.

Encara no sabem, ni ens ho expliquem, com és que el Partit de la Corrupció popular té dret a presentar-se a eleccions, no ens expliquem com no l’han il·legalitzat, què cal més per demostrar com han convertit la política en una màfia, les institucions en cases de vergonya, i el país en una gran ruïna. No no sabem, com passa encara que no són tots tancats.

Per això iuns quants milers de valencians hem eixit al carrer. A veure què caldrà més per recuperar l’honestedat, la decència, els valors. El futur valencià no ha de ser una claveguera, ni una cova de lladres, ni de fills de puta. Ens mereixem, i els nostres fills també, un país normal. Pegant en normal. Decent i tota la pesca.

Au, a veure si aquesta vegada som capaços de guiar-nos tots plegats, contra la misèria humana que representa el pp, ciutadans i tot el botifarram del mateix rastre.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *