Avui, blues; demà clàssica

Contra el desficaci popular que ens governa els ajuntaments, en la seua majoria a mans dels corruptes del pp, l’Ateneu de Bétera continua oferint un programa d’alt nivell, la intensitat no decau, que sembla regar per degoteig però sense perdre la saó de la terra, i ves que a València encara no ha plout gens des de l’estiu, però gens ni miqueta.
Deixant de banda que els corruptes del PP que són a l’ajuntament de Bétera han blocat una moció de compromís perquè es posicionaren en favor de RTVV, l’Ateneu pega pel dret, perquè la cultura i l’educació, contràriament al que pensen els bàrbars, fóra un aliment necessari sempre.

Sense preàmbuls: hui blues, amb el grup TDT-blues, demà una conferència sobre què podeu fer per millorar la vostra participació d’oients en un concert de música clàssica, a càrrec del lingüista Guillem Calaforra, membre de la cooperativa de coneixements del Camp de Túria, i fins el 6 de gener, pintura, una exposició sobre sedes. 

Diumenge el complot cultural contra la idiotesa ppoppular es desplaçarà a Benaguasil, Dani Miquel serà a Consolat de Mar per presentar el nou treball: a Nadal, un pas de pardal, un repàs al cançoner valencià de tots els temps en relació a Nadal passat pel sedàs de l’humor, la ironia i la música d’aquest iconoclasta o cantacançons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *