RTVV i l’escola: feina per envant

L’actitud és el que compta en la vida. I el coratge dels treballadors de RTVV defensant el mitjà públic valencià a colps de micro i de paraula improvisada val molts diners, i demostra que encara som vius (quina resposta tan excelsa anit de milers de persones acompanyant-los, ara que ens ho havien tornat a demanar unes hores abans).
Els valencians, malgrat la consigna d’aniquilació demostrem cada dia que tenim molt a córrer, a viure, a defensar. Hui és la Televisió dels valencians, l’amenaçada, com ho va ser TV3, com ho està el camp, l’escola, la llengua, i encara podem donar gràcies que queden quatre coses en peu, dretes mig agafades amb pinzes. Però resistim, malvivint, gràcies al coratge de molts milers que han sigut capaços d’aguantar tants anys de mentides, de falsedats i d’encobriments. Resistim.
Si ara s’afigen a manifestar-se els treballadors de Canal 9, benvinguts, ja era hora que es despullaren de tòpics, prejudicis i sabó d’aulor. Des de l’escola mantenim una flama encesa i un treball constant en favor de tenir una televisió amb garanties, que ajude a consolidar la llengua, a entretenir lúdicament i sana la gent, a formar amb professionalitat per ensenyar el tipus de país que tenim i podem ser. Va, feina per envant i amunt forques i corbelles. A les aules!!! #RTVVnoestanca
[el dibuixet de les casetes és de PaulaPé]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *