Comença un nou curs (7): el Puig

Hui tanquem el calendari i el portem a la impremta. Finalment, hem enllestit un document de lo alto, una cosa ben espceial a l’escola. La tria del tema central, els experiments i l’experimentació, l’ha feta l’alumnat de secundària. Els experiments seran tema central de la setmana monogràfica de la primavera. No us podem avançar res més, perquè una altra de les característiques del calendari és la sorpresa, quines seran les imatges que acompanyaran cada mes, què hem innovat enguany en la seua elaboració, qui apareixerà en les imatges grans… Tot plegat encara fa més esperat el moment de l’edició. És 26 d’octubre de 2012, comencem el compte enrere. Deu, nou, vuit… Diumenge és 28 d’octubre, i com diu la cançó d’Al Tall, el darrer diumenge d’octubre cal anar al Puig, a reivindicar-nos com a valencians. Una mena de bateig d’identitat, entre més festes. Però dissabte hi ha també una activitat extraordinària a Llíria, el Camp de Túria, un concert especial de Miquel Gil i Feliu Ventura, hi presentaran els últims treballs i faran també una actuació conjunta. El país ofereix més coses, però hem fet aquesta tria, des de l’escola. Benvinguts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *