Botifarra a banda: visca sant miquel de llíria

D’ací unes hores es farà el primer dels grans concerts de tardor a Llíria, hui que és Sant Miquel i són festes majors a la capital del Camp de Túria. Convidats pel Casal Jaume I, la banda d’Almussafes, la rondalla i Pep Gimeno presenten l’últim disc del cantant de Xàtiva de més èxit dels últims mesos. Hui també hi ha un concert especial amb Pau Alabajos al palau de la música de València. Ací també tindrem representació, la gent del camp de túria, però el gros vindrem a Llíria, a celebrar la festa i a acompanyar la gent del casal i de les diferents associacions que van aguantant la cultura i la dignitat de la comarca. Per la música, per les bandes, i perquè caldrà continuar reivindicant-nos, que un altre país és possible, contra els fariseus del pp, que ens governen amb despropòsit i traïdoria, per com ataquen la sanitat, els serveis i l’educació dels valencians.

Per cert, de segur que ja heu cist el discurset que Mònica Oltra els ha amollat als nassos: sí, caldrà mantenir el clam i una flama encesa fins que no els tombe en terra i els despulle una vergonya orquestrada des de les Corts i el palau de la generalitat mateix.
Borratxos, corruptes, incapaços, falsos, aprofitats… no seran plegats del mateix partidet?

11 pensaments a “Botifarra a banda: visca sant miquel de llíria

  1. pel que havia ocorregut de les inundacions comentàvem esta cançó camí de llíria al concert de botifarra, de raimon i a més la seua vigència per continguts en tots els aspectes, pose l’enllaç a una filmació que li vaig fer en el seu poble en el 97”Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *