Sopar popular i ball a l’@ateneubetera

Per celebrar la Nit de Sant Joan que algunes persones reivindiquen com la festa de tot el país, de Salses a Guardamar (països catalns de cap a cap), l’ateneu de Bétera ha organitzat un sopar popular, cinc euros el saquet que inclou l’entrepà de pimentó o de llonganissa, la beguda fresca o el vi, els cacaus, les olives xafaes, i el concert, ep, amb la banda The Quart Quartet, que vol dir que són quatre de Quart de Poblet.
Un sarau que vindrà a festejar, segons que diuen les males llengües, la paralització momentània de la venda de la gestió de l’aigua potable a l’empresa Aguas de València.
Si voleu participar de la festota, i ballar fins al punt de la mitjanit que veurem en directe l’arribada de la Flama del Canigó, llegirem també uns versets de Verdaguer, poeta principal, o els deixarem enllaunats en la veu de Lluis Soler.

Si sou dels que no pegueu en balladors, hi ha una exposició sobre pilota valenciana, i un encontre d’amigots que us faran raonar i explicar la vostra vida a l’empara d’un corral de poble i una parra de raïm moscatell del terme, perquè ja ho sap el nostre amic Joan Clotaldo, que ni a Monòner ni enlloc, no feien el moscatell com a Bétera.
Entre licors i dolcets festejarem els dies més llargs i l’esforç de tanta gent com ha treballat aquests dies per la democràcia local i participativa. Benvinguts.

(veus, MR: hui no m’he cagat en ningú.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.