Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 9 de maig de 2011

Polítics contra la política.

The Camps, el polític valencià per l’excel·lència, no solament que es veu guanyador de les eleccions valencianes a la Generalitat, sinó que ja comença per insultar la resta de candidats i de polítics d’altres països, convidant-los a honorar el seu futur triomf, polític, mediàtic i judicial. Però, realment, que ha començat a celebrar, el president dels valencians, commemorant la Pasqua abans de Rams? La seua victòria al jutjat? (recordem que hi ha pendents alguns casos d’imputació, no solament contra ell, sinó contra la política que ell representa, i contra molts dels polítics del seu partit, dels quals, si aquest fóra un país normal, ell se n’hauria de responsabilitzar personalment. 

Què vitoreja el PP abans del dia clau?, que els valencians són idiotes, ni més ni menys. Que prefereixen la seua corrupció, la del PP, perquè pensen que, contra les males persones (i camps ho és), no es pot fer res. Que contra la màfia instaurada per Blasco, Rita, Fabra, Rus i la resta d’escapularis no podem fer res. Per això, perquè ells ens consideren idiotes, ja se saben i se senten guanyadors.
En realitat, la democràcia els interessa ben poc. Encara menys, la política que significa el servei públic, servir els altres. Això no els interessa gens ni miqueta. No solament han vingut a enriquir-se, els polítics del PP i tot allò que representa el seu partit, a més a més, han vingut a instal·lar un mètode que protegesca la seua pròpia corrupció, que la faça sistema, contra la pròpia justícia. Si això significa de posar jutges i fiscals i funcionaris a dins els mateixos jutjats, caiga qui caiga, tant és: ni moral, ni ètica, ni decència.

Per la resta, els pecats i les culpes cristianes, ja vindrà el papa a confessar-nos, abans no ens morim o ens llepe l’ànima la marededéu.
 



  1. I on no governem hi ha que crear la il.lusió de governar…i vosatros imagineu-se la il.lusió que vaig crear jo quan era alcalde, quan sóc alcalde de Xàtiva (encara no me n’he anat).
    Vaig dir, portaré la playa a Xàtiva..i s’ho van creure (rises).

    Si jo mane, porte la playa!

    I agarren i seu creuen tots… SERAN BURROS!

    I me van votar.

    Míting d’Alfons Rus a Benigànim, maig del 2007

    I el van tornar a votar…

    Rus és alcalde de Xàtiva amb majoria absoluta  i president de la diputació de valència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de males arts per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent